casino

Vittne Rise of Gods: Reckoning

Play’n GO släpper nästa utgåva i sin populära serie om grekisk mytologi, Rise of Gods: Reckoning.

I en annan verklighet levde de grekiska gudarna Zeus, Poseidon och Hades en tid bland de dödliga på jorden. Efter att ha besegrat sin far, den skoningslösa titanen Kronos, och fängslat honom i kedjor valde bröderna att göra jorden till sitt nya hem. Men kedjor räcker inte för att hålla en mäktig titan. Med hämnd i sitt hjärta riktar Kronos sitt sikte mot jorden. Kan bröderna fånga sin far för gott innan det är för sent?

Spel med tema om grekisk mytologi har varit exceptionellt populära bland spelare sedan urminnes tider, som Play’n GO:s Rise of Olympus som ursprungligen släpptes 2018 men som fortsätter att underhålla spelare över hela världen.

Rise of Gods: Reckoning kommer inte att vara annorlunda.

Funktioner sett till funktioner är spelet fyllt med potential både vad gäller utfall och underhållningsvärde. Vinstmultiplikatorn ökar när fullt staplade symboler landar på hjulen. Vinstmultiplikatorn byggs upp under Free Spins vilket ger spelarna tydliga sikten på progression när de spelar och ser sin pott växa.

Zeus, Poseidon och Hades har fått en modern twist i den här upplagan av Play’n GO:s serie om grekisk mytologi. Zeus vita skägg har bytts ut mot gyllene lockar. Olympiska berget har bytts ut mot ett stämningsfullt stadslandskap som kompletterar spelets berättelse på ett vackert sätt och ger en ny miljö där karaktärerna kan utvecklas.

igt uppfriskande version av en klassiker som behärskar en skicklig balans mellan att presentera den igenkännbara förskjutningen med något nytt.

Tillbaka

Leave a Reply