casino

Moon Princess 100 trollar fram magi

7 april 2022 – Star, Storm och Love återkommer i Moon Princess 100, uppföljaren till Play’n GO:s ikoniska slot Moon Princess.

 

I december släpptes Moon Princess Christmas Kingdom som satte Love, Star och Storm på ett festligt äventyr. Idag fungerar Moon Princess 100 som en uppföljare till Play’n GO:s ursprungliga Moon Princess som var en världssuccé 2018 och som fortfarande är en succé bland spelarna idag.

 

Den här upplagan av spelet har mer vinstpotential än det ursprungliga Moon Princess. Både multiplikatorn och det maximala antalet Free Spins har höjts från de ursprungliga 20 till massiva 100, vilket är varifrån ”100” i spelets titel kommer.

 

Varje prinsessa utnyttjar en unik kraft för att hjälpa spelarna att forma sitt spel under Free Spins-funktionen. Dessa funktioner utlöses slumpmässigt vid varje första snurr där ingen vinnande kombination skapas. Den aktiva karaktären på skärmen avgör vilken effekt som kommer att spelas ut. Interaktion i spelet är en avgörande faktor för att behålla spelaren vilket bidrar till spelets framgång.

 

Entusiaster och de som är nya för slots med rutnät kommer att njuta av Clear the Grid Prize, där rensning av rutnätet från alla symboler ger x50 av den totala insatsen. Tydliga mål från början och tillfredsställelsen av att rensa hela rutnätet ger ett riktigt fängslande spelande.

 

Fans av det ursprungliga Moon Princess kommer att se att karaktärernas Sailor Moon-stil har förfinats och 3D-animationer ger en mer modern version av klassikern.

 

Charlotte Miliziano, chef för spel på Play’n GO, säger,

”Tiden är den ultimata kritikern av våra spel och det är tydligt att de klarar det testet, särskilt när vi lägger till nya utgåvor av redan populära spel.

’Moon Princess har varit ett kraftpaket av en slot sedan den släpptes 2018 och vi ser en återupplivning av äldre spel som en annan grid-slot från 2018, Rise of Olympus, som har fått en ny våg av uppmärksamhet från både operatörer och spelare. Precis som originalet kommer Moon Princess 100 att vara en succé i många år framöver.

Tillbaka

Leave a Reply