casino

Mjölnir, äktenskap och skadegörelse i Asgård

17 februari 2022 – Nästa kapitel i Play’n GO:s berättelser om nordisk mytologi är att syskonen Thor, Loke och Freja återförenas under mindre goda omständigheter.

Thrym, den mäktiga iskungen i Jotunheim, har stulit Mjölnir. I utbyte mot att få tillbaka det kräver han Frejas hand i äktenskap. Freya har andra idéer. Det är upp till Thor och Loke att hitta ett sätt att återfå hammaren. Självklart har busets gud ett trick i rockärmen. Thor ska förklä sig som Freja och ta sig in i kungariket, stjäla hammaren och smyga ut igen – vilket inte är så lätt som det låter.

Free Spins i det här spelet utlöses av tre Scatter-symboler på hjul 1, 3 och 5. Här uppenbarar sig Thor på det femte hjulet som en Stacked Wild, med varje Free Spin tar Thor ett steg till vänster tills han slutligen kliver av hjulen. Bakom Thor snurrar hjulen kaotiskt och efterliknar striden mellan karaktärerna i berättelsen.

I tidigare titlar har vi sett Odin som har lämnat för att skydda Asgård mot fiender i riket och Loke som gör sitt bästa för att stjäla Asgårds tron, men Play’n GO har tagit en ny riktning och lagt till en gnutta humor till sin Norse Mythology-serie med den här senaste upplagan.

Det gäller även konstverket som har en mer komisk stil för att ge en ny syn på dessa spel och komplettera berättelsen. Spelarna kommer att få se Thrym gå över skärmen och kasta konfetti och se mer än lite missnöjd ut, liksom Thor i Frejas bröllopsklänning!

Spelchefen Charlotte Miliziano säger:

”I alla spel där Thor och Loke ingår finns det garanterat något som är farligt!

”I våra tidigare titlar har det funnits familjefejder och strider för att skydda tronen, men i det här spelet ville vi förena karaktärerna i en mer intim miljö och ge spelarna en ny smak av dynamiken i denna något bisarra familj. Jag menar, vad är roligare än Thor i en bröllopsklänning?”

Se spelet här

Tillbaka

Leave a Reply