casino

Cbet får ett nytt samarbete med PSG i Latinamerika

Enligt avtalet, som löper fram till och med säsongen 2022-23, blir Cbet officiell regional partner till PSG i Latinamerika.

Cbets varumärke kommer att visas på det digitala överlagringssystemet på lagets hemmaarena Parc des Princes, varigenom Cbets varumärke kommer att vara synligt för latinamerikanska spelare under PSG:s hemmamatcher.

Dessutom kommer Cbet att samarbeta med PSG om en rad gemensamma marknadsföringsinitiativ i Latinamerika för att marknadsföra sitt varumärke till spelarna i regionen.

PSG har ett antal latinamerikanska spelare i sin nuvarande trupp, bland annat den argentinska ikonen Lionel Messi och den brasilianska duon Neymar och Marquinhos.

”Cbet och PSG har samma mål att erbjuda en innovativ upplevelse för spelarna”, säger Cbet:s medgrundare och verkställande direktör Riddler Buler. ”Från Mexiko till Argentina, från Brasilien till Chile; i år drömmer vi stort med en ny design och nya ambitioner med PSG.”

PSG:s chef för partnerskap Marc Armstrong tillade: ”Cbet är en ambitiös aktör inom onlinebetting, ett av de mest betrodda företagen i världen inom denna sektor. Tillsammans kommer vi att förse klubbens miljontals fans i Latinamerika med innovativt och exklusivt innehåll.”

Skrivit av emdkb.org

Leave a Reply